четвер, 19 травня 2016 р.

Тренінг на 1 мільйон доларів

              Дорогі друзі, давно не писав статей, запроваджував на практиці раніше здобуті знання. Сьогодні зроблю крок у минуле, в далекий 2014 рік, коли вперше виїхав за кордон (в Казань) на тренінг міліонерів. Сьогодні з Вами поділюсь цінною інформацією і буде прохання: застосовуйте на практиці. Дуже допомагає. Дуже часто люди натхненні ідеєю змінити власне життя починають бізнес у сфері прямих продаж (МЛМ) і через тиждень стухають.                  
                Відповідь така сама як із спортом, вивченням іноземних мов, другою вищою освітою і так далі. Знайома ситуація? Чому? Давайте розкладемо по поличкам. А їх є всього лиш три. 
              Перша причина: незрозумілі слова. Погодьтесь, в нашій індустрії, яка швидко розвивається, існує дуже багато незрозумілих зарозумілих слів. Наприклад: бізнес, холодні дзвінки, продукт, рандеву, тройний, теплий контакт, холодний контакт і так далі. До слова, бізнес - підприємницька діяльність, пов"язана з виробництвом товару, продажем чи наданням послуг, яка здійснюється з метою отримання прибутку на свій страх і ризик. Це я до слова, Вам ніхто нічим не зобов"язаний. Продукт-товар, послуга, яку можна обміняти на гроші, або інший товар. Може бути і віртуальний, не обов"язково шампунь. Рекомендація одна - вивчіть все досконально, проясніть слова. І не бійтеся помилитися. Помилка - шлях до успіху.
          Друга причина -відсутність маси. Іншими словами предмету вивчення. Людина не бачить картинки успіху, не розуміє специфіку роботи, не бачить успішних людей поруч. А тут ще друзі і знайомі стібуться. Знайома ситуація? Рекомендація: Ви маєте знайти успіщну людину саме у Вашій компанії, у Вас має бути наставник, який заробляє 50 000 доларів в місяць. Можна більше, менше не можна (жартую). 
           Причина третя -порушення принципу поступовості. Не з першого дня Ви будете заробляти, наберіться терпіння і зосередьтесь на процесах, на системі. І ось Вам декілька порад від доларового мільйонера Роба Родера: 
1)Все починається з надійності. Тому з самого початку Ви маєте бути професіоналом. 
2)Ставитись до бізнесу наче Ви вклали у нього 1 мільйон доларів. 
3)Робити справу вчасно і швидко, саме за швидкість Вам платять. 
4) Бути дисциплінованим і мислити як власник бізнесу, а не як менеджер середньої ланки. Застосовуйте на практиці здобуті знання і прилампічте їх до свого життя. Все буде чотко!