середа, 16 березня 2016 р.

Мій герой


Дорогі друзі, думаю у кожного в житті має бути свій герой. На кого можна було б рівнятися і з кого брати приклад. мій герой - мій син- Назар. Знайомтесь. Він не знає що таке страх. Для нього не існує слова "НІ" існує лише слово "КОЛИ". Він не соромиться знайомитись з людьми і робити "холодні контакти". Словом - він мій герой! Будьте як Назарчик!

вівторок, 8 березня 2016 р.

Сила моментума

 Дорогі друзі ділюсь з Вами другою лекцією від Джона Ван Ейкена - бізнес - тренера, венчурного інвестора і крутого дядьки.  
 Що таке моментум? Це можливість робити крок за кроком. Після того, як всі не зрозумілі терміни ми прояснили давайте перейдемо до суті. 
1. Контроль. Контроль завжди дорівнює доходу, якщо Ви не здійснюєте контролю ви падаєте вниз. Уявіть, що Ви за кермом машини і не управляєте нею, просто вона їде як їде і десь, колись зупиниться. У нашому випадку Ми маємо контролювати процес, а не людей. Для нас важливі цифри! 
2.Віра. Якщо ви вірите у те, що щось неможливо - ви праві. Це дійсно НЕ можливо. І лише якщо Ви все-таки вірите у те, що все у Вас буде добре, Ви - переможете. Віра-результат, немає віри- немає результату. 
3.Звичка перемагати. Ключ до Вашого розвитку - звичка перемагати щодня! Ви маєте у собі її виховати. Для цього я використовую блокнот і записую всі свої щоденні перемоги. Як створити звичку перемагати? Робити на 1% більше в день. На 1% більше дзвінків, на 1% більше презентацій, на 1% більше контактів. Концентруйтесь на кроках, концентруйтесь на кількості, а не на якості і все у Вас буде гаразд.https://www.youtube.com/watch?v=7luUpjI04Oo