понеділок, 29 лютого 2016 р.

5 найголовніших фактів про MLM від Джона Ван Ейкена

Доброго вечора чи дня, чи ранку, мої дорогі друзі. Одразу спішу поділитися з Вами свіжачком, якого встиг вхопити від Джона Ван Ейкена - провідного бізнес - тренера. 
5 найголовніших фактів про MLM: 
1) Ваш мережевий бізнес працює на Вас лише тоді, коли Ви працюєте на бізнес. Можна довго говорити про пасивний дохід, про свободу, про те, що у Вас ніколи не буде шефа, але це все повна безтолковщина, якщо Ви надієтесь побудувати мережу в 500- 800 осіб і відійти від справ в надії, що дохід буде рости і надалі. Ні. Це - міф. Ваш бізнес - це сад і коли Ви доглядаєте цей сад тоді маєте урожай. Спробуйте запустити сад, не обрізати, не поливати, не лікувати від шкідників. Рости буде, але з кожним роком все менше і більше заростатиме бур"янами. 
2) Залишайте людей кращими, ніж коли зустріли їх. Для чого обрізають гілочки на деревах в саду? Правильно, для того, щоб не заважати дереву рости. Не заважайте своєму росту - відрізайте гілки. 
3) Допомагайте іншим отримати те, що їм потрібно і Ви отримаєте те, що потрібно Вам. Допомагайте дереву вистояти позбутися шкідників і Ви отримаєте чудовий урожай. 
4) Виробництво змінилось від "висока якість" на "високі технології". Дозвольте не пояснювати як дратує відсутність два місяці крему для рук на складі чи що таке чекати кінця місяця для того, щоб отримати зарплату. Сьогодні  я отримую миттєві виплати від продажів і це мене дуже тішить.  
5) Простіше зробити так, щоб люди шукали зустрічі з Вами, ніж Ви з ними. Будьте експертом, і не мовчіть про це, ось і все.