неділя, 20 вересня 2015 р.

Вітаміни для підвищення Вашого фінансового IQ

Друзі, ділюся з Вами найкориснішими вітамінами для Вашого зростання і розуміння глибинних процесів у Вашому бізнесі, роботі, житті, кар"єрі. З радістю перечитую знову і знову ці книги і не перестаю відкривати все нові речі. Практичні посібники, написані практиками МЛМ.
1. Рекомендую Вам прочитати усі книги Ренді Гейджа, вони дуже корисні, конкретні і без зайвої води. В книзі "Мережевий бізнес основи успіху" ви зрозумієте що робили не так.
2.
Книга Бухтіярова Олександра в якій він докладно розкриває перші кроки, які потрібно робити у цьому бізнесі.
3.
Автор цікавий передовими ідеями: використання інтернету, створенням бренду. Книга наскрізь пронизана енергетикою практика і лідера. Звичайно є масса інших книг, головне отриманні знання використовувати на практиці і ділитися з своїми людьми. Добра, здоров"я та фінансового процвітання Вам та Вашій родині!!!



вівторок, 8 вересня 2015 р.

Мережевий маркетинг: основи успіху

В данній публікації буду ділитися враженнями від чергової прочитаної книги Ренді Гейджа "Мережевий маркетинг: основи успіху". Для початку скажу, що його уроки для мене завжди були досить корисними і носили повчальний характер. Останнім часом стикаюсь з питаннями відсутності росту своєї організацію, ні, звичайно, люди підписуються, доходи ростуть. Це все є, але... Хочеться мати людей, які б так само горіли. Якщо Ви так само шукаєте відповідь на це питання - рекомендую. Тут Ви побачите ті кроки, які потрібно робити Вам для ефективного росту Вашого бізнесу і, найголовніше чому тут варто бути. Один із найголовніших аспектів, який проходить червоною лінією це заходи, які організовує компанія, їхня присутність новачків і не лише новачків. Словом, треба бути.