субота, 27 червня 2015 р.

Допоможіть спіймати мавпочку або що я привіз із Одеси?

      Розпочну із старого бородатого анекдоту коли на безлюдний острів потрапив чоловік і встиг прожити там досить довго. Природа не спить і хочеться сексу, як не крути. Став думати-гадати, з ким? О, мавпа, все-таки блища до людини, вона і стане моєю обраницею. Вирішив та й зробив. Довго бігав, аж захекався, а мавпу все ніяк не вловив. Аж тут із піни морської на сушу виходить прекрасна оголена діва і каже: Виконаю будь - яке твоє бажання. Наш герой подумав і сказав: Поможи спіймати мавпу!
     До чого це я розказав цей анекдот? Досить часто ми нагадуємо того самого чоловіка, який опинившись у глухому куті шукає хоч якісь варіанти виживання, не помічаючи тих можливостей, які надає йому Бог, всесвіт, природа, космос, називайте як завгодно, і у цій публікації ділюсь з Вами найгарячишіми новинами, найактуальнішими для кожної людини речами. Якщо, звичайно, ця людина прагне їх почути і вирватись з того замкнутого кола в якому перебуває.
1.) До 30 років ви повинні мати щось своє, свої речі, своє авто, власну квартиру... Велосипед на крайняк.
2.) Перестаньте рахувати дохід щомісячно, перестаньте жити одним днем. Дивіться на перспективу, підраховуйте річний дохід.
3.) Вкладайте зароблені кошти у пасиви. Якщо Вам подобається якась річ - придбайте її із перших зароблених коштів!
4.)Робіть свій власний бренд! Комусь потрібно розшифровувати що це таке? З акцентуйтесь на своїй унікальності. Пам"ятайте, ви - особливий!
5.)Почніть від сьогодні мовчати! Про свої успіхи розповідайте на презентації, а не на людях. Ваш стиль скаже значно більше за Вас.
6.) Найважливіше з усього сказаного: Заведіть нарешті той щоденник успіху і вписуйте у нього свої мрії, свої щоденні перемоги, хваліть себе і хай Вам щастить!

середа, 24 червня 2015 р.

Зроби себе сам!

На вулиці знову спека, готуюсь до поїздки в Одесу, поглядаю на годинник, аби не пропустити візит до лікаря, адже треба поремонтувати основний інструмент мережовика - вуха. Точніше вухо))). Часто розмірковую над питанням, а що б сталося якби я не пішов по стежині фріланса? Ким би я був? Де би я був? Напевно випивав би десь по дешевим забігайлівкам, або щось подібне. Що би я порекомендував собі років 5 назад? Сказав би: "ти на правильному шляху, йди вперед і все буде". Тому і моя безкоштовна порада усім, хто сьогодні щось починає і вагається вийде чи не вийде? Вийде, усе обов"язково вийде! Тільки дійте кожного дня, не зважайте на результат і все буде чотко.